Welkom bij onze beweging!

Bedankt voor het aanmelden, wij vinden het ontzettend leuk dat jij deel wil uitmaken van onze beweging. Samen hebben we de kans om weer iets moois van Nederland te maken. Nu je lid bent gaat een wereld voor je open: je kan met allerlei activiteiten meedoen, gelijkgestemden ontmoeten, en - niet te vergeten - ons helpen met de uitbreiding van onze partij.

Wat kan ik allemaal doen als JFVD'er?

Als lid kan je meedoen aan alle JFVD-activiteiten. Voor sommige activiteiten moet je je eerst inschrijven en word je ingeloot, bij andere kan je gewoon aansluiten.

  • Zorg dat je in de Whatsappgroep komt en op de hoogte bent van de activiteiten.
  • Doe mee aan borrels met mensen uit de buurt en praat met elkaar bij over actualiteiten.
  • Kom naar onze te gekke feesten (gala, Halloween).
  • Schrijf je in voor het geweldige zomerkamp!

Meld je aan voor jouw Hub appgroep!

Stuur ons een mailtje met daarin je naam en telefoonnummer en wij voegen je zo snel mogelijk toe!

Voeg mij toe!

WIJ HEBBEN JOU NODIG!

Wij zijn altijd op zoek naar Hub-coördinatoren die de organisatie komen versterken. Als je eenmaal wat langer bij JFVD zit en denkt dat je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, is het worden van Hub-coördinator misschien wat voor jou. JFVD heeft te veel leden om allemaal face-to-face te spreken. Stuur ons daarom een mailtje met daarin informatie over wie je bent en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze positie. Wij vinden het leukst als dit door middel van een videopresentatie gebeurd. Na het invullen zullen wij jou mogelijk benaderen als we nog iemand zoeken voor jouw Hub.