Bestuur

 • Frederik Jansen

  Voorzitter

  Frederik Jansen (1992) is voorzitter van JFVD. Hij is sinds de oprichting betrokken bij FVD en werkt als beleidsmedewerker voor de partij. Frederik is afgestudeerd als politicoloog aan de Universiteit van Amsterdam en is IT-specialist, gespecialiseerd in webdevelopment, design en social media.

  "De 21e eeuw wordt onze eeuw."

 • Robin de Keijzer

  Secretaris

  Robin de Keijzer (1996) studeert Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) aan de Universiteit van Amsterdam. Al vele jaren zet ze zich in voor Forum voor Democratie. Als secretaris hoopt ze alle JFVDers het zelfvertrouwen te geven zich uit te spreken en op te komen voor hun meningen.

  "Shit ik had een goede quote in de douche gisteren"

 • Massimo Etalle

  Algemeen bestuurslid

  Massimo Etalle (1998) studeert werktuigbouwkunde in 's Hertogenbosch, hij streeft er naar van de JFVD de grootste en sterkste jongerenorganisatie van Nederland te maken.

  "De managerskliek moet plaats maken voor nieuwe, levendige en toekomstgerichte mensen"

 • Roan van de Klashorst

  Penningmeester

  Roan van de Klashorst (1993) jong ondernemer met tientallen mensen onder zijn vleugel. Hierdoor heeft hij een sterk organisatorisch vermogen ontwikkeld en kan zich hierdoor richten op het verder uitbreiden en stroomlijnen van JFVD.

  "Werk naar je doelen, zo behaal je resultaat."

Jongerenorganisatie Forum voor Democratie

JFVD is een platform voor politiek geïnteresseerde jongeren die echt iets willen gaan veranderen in Nederland. En dat kan ook, want binnen een jaar hebben we al ruim 4.000 leden en zijn we de op één na van de grootste jongerenorganisaties van NL. Je kan bij JFVD terecht om vrienden voor het leven te maken en jezelf te ontplooien. Bij JFVD komt alles samen: politiek, cultuur en gezelligheid!

Bij JFVD kun je o.a. lezingen van diverse bekende sprekers en academici bijwonen, deelnemen aan trainingen, seminars, debatten, zomer -en winterscholen. Als JFVD-lid (slechts €5 per jaar) krijg je gratis toegang tot veel van onze events, bovendien krijgen leden vaak belangrijke kortingen. Ook krijg je toegang tot exclusieve events zoals een rondleiding door de Tweede Kamer en de mogelijkheid om kennis te maken met de FVD-kamerleden.

Samen gaan we een nieuwe generatie klaarstomen voor een daadkrachtiger Nederland. Wij gaan de grijze eenheidsworst van het partijkartel vervangen door verse mensen met een frisse blik op de toekomst van Nederland. Mensen die niet alleen iets anders willen, maar ook bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om dat te realiseren.

Wij gaan de grootste politieke jongerenorganisatie van Nederland worden! Hiervoor is het enorm belangrijk dat zoveel mogelijk jongeren lid worden van JFVD. Maak dus je vrienden, broers, zussen, neven, nichten lid en neem ze mee naar onze events! Lid worden kan hier.

JFVD HUBS

Iedere provincie van Nederland is middels een Hub aangesloten op het hoofdnetwerk. Hubs organiseren events, zijn een centraal punt voor JFVD-leden in de regio en vormen een directe verbinding met de landelijke organisatie.

Lees meer over JFVD Hubs