Bestuur

 • Iem al Biyati

  Voorzitter

  Tijdens haar driejarige militaire vooropleiding werd Iem al Biyati (1998) aan het denken gezet over de huidige staat van Nederland en onze wereld, en concludeerde dat globalisme alles verwoest wat van échte waarde is. Daarom werd zij in 2017, na haar defensie-opleiding, actief voor JFVD als hubcoördinator.

  In 2019 werd zij als nationaal hubcoördinator verantwoordelijk voor het aansturen van de hubs en de uitbouw van de beweging. Ook ondersteunde zij het bestuur en gaf hen advies. Daarnaast was al zij sinds het eerste zomerkamp betrokken bij de organisatie hiervan, alsook de skireis en congressen. Uiteindelijk staakte zij haar studie, European Studies, om meer tijd in FVD en JFVD te kunnen steken. Momenteel is zij fractiemedewerker voor FVD in de Tweede Kamer.

  Met haar defensie-achtergrond en jarenlange leidinggevende ervaring wil zij JFVD naar een hoger niveau tillen: JFVD moet bekender, invloedrijker en waardevoller worden, niet alleen in Nederland, maar ook in Europa.

  "Wij staan aan de voet van de Europese wedergeboorte, en het is aan ons om deze jonge boom te verzorgen, te beschermen, en te laten bloeien."

 • Massimo Etalle

  Secretaris

  Massimo Etalle (1998) studeert werktuigbouwkunde. Wanneer hij niet bezig is met JFVD of zijn studie, slijt hij zijn tijd graag in de sportschool, de dojo of op de fiets.

  Massimo is sinds dag één lid van JFVD. Al snel werd hij coördinator van hub Brabant en nadat hij veel succesvolle events heeft opgezet is hij zich in 2018 in gaan zetten als bestuurslid. Daarnaast organiseerde hij al sinds het begin het jaarlijkse zomerkamp en de skireis, maar hield zich ook bezig met onze sociale mediakanalen. Ook is hij hoofdredacteur van het JFVD tijdschrift. Bij zijn verkiezing beloofde hij van JFVD de sterkste jongerenorganisatie van Nederland te maken. Daar zal hij mee doorgaan, door middel van sport, lezingen, trainingen en nog veel meer.

  "Winnen is belangrijker dan meedoen."

 • Tom Russcher

  Penningmeester

  Na het afronden van zijn studie Commerciële Economie is Tom Russcher (1992) gaan werken voor een bank. Hier gaf hij financieel advies aan klanten en haalde een aantal WFT-diploma’s. Daarna was hij werkzaam voor een affliliate marketingnetwerk waar hij zijn klanten adviseerde over hun marketingstrategie. Momenteel is hij beleidsmedewerker voor FVD in de Tweede Kamer.

  Hij realiseerde zich dat we in Nederland een radicale ommezwaai moeten maken: massale immigratie, klimaathysterie en de machtsoverdracht naar de EU verwoesten ons land op korte termijn. Daarom werd hij in 2017 actief voor JFVD en organiseerde als hubcoördinator talloze events waar gelijkgestemden elkaar konden ontmoeten. Daarnaast hielp hij mee met het beheer van onze sociale mediakanalen en was hij één van de organisatoren van het JFVD Zomerkamp 2021.

  Als penningmeester gaat hij het komende jaar ervoor zorgen dat JFVD een hoofdkwartier krijgt: een plek waar alle JFVD’ers altijd kunnen samenkomen om te sporten en te borrelen, maar ook om trainingen en lezingen te volgen.

  "Onze plicht is de redding van Nederland."

 • Davy van Reenen

  Bestuurslid

  Davy van Reenen (1997) is ex-militair (Koninklijke Landmacht). Hij verruilde het wapen voor leerboeken en is nu student bestuurskunde. Naast zijn studie is hij fractiemedewerker van FVD Gelderland.

  Davy is al jaren actief voor JFVD: eerst als hubcoördinator en daarna als assistent van de nationale hubcoördinator, en was ook betrokken in de organisatie van het Zomerkamp 2021. JFVD is zijn tweede thuis, waar hij veel kansen heeft gekregen zichzelf te ontwikkelen. Daarom vindt hij het een grote eer om als algemeen bestuurslid iets terug te kunnen doen, en zal zich inzetten om anderen diezelfde ervaring mee te geven. Hij gaat zich focussen om leden meer mogelijkheden te bieden om henzelf te ontplooien op intellectueel, mentaal, spiritueel en fysiek niveau.

  "Nee, vind ik te cliché."

 • Claire Middelkoop

  Bestuurslid

  Claire Middelkoop (2001) studeert politicologie en rechtsgeleerdheid, en heeft meerdere jaren ervaring in het wedstrijddebatteren. Naast haar studie heeft ze een bijbaan in het onderwijs.

  Claire's betrokkenheid bij JFVD begon op het zomerkamp in 2019, waar ze als politiek wees met een duidelijk idee over de toekomst van Nederland kwam. Op dit kamp vond ze een beweging waar ze zich thuisvoelde, en waar ze zich zowel op politiek als persoonlijk vlak kon ontwikkelen. Even later is ze actief geworden als hubcoördinator in Zuid-Holland en organiseerde talloze events waar JFVD’ers waardevolle herinneringen hebben gemaakt. Daarnaast maakt Claire deel uit van de JFVD mailcrew en heeft ze vorig jaar JFVD vertegenwoordigd bij het PJO parlement.

  Naast dat de klassieke standpunten van FVD (immigratie, EU en klimaat) haar erg aan stonden, vindt Claire het ontzettend belangrijk dat onze beweging tegengas geeft aan alle belachelijke progressieve idealen die ons land dreigen over te nemen.

  Als bestuurslid wil Claire zich gaan inzetten voor de ontwikkeling van leden, vooral op het gebied van debatteren en intellectuele ontwikkeling.

  "Wees niet bang om voor van alles en nog wat uitgemaakt te worden. Blijf bij je eigen principes en idealen, blijf sterk, en wij zullen overwinnen."

Jongerenorganisatie Forum voor Democratie

JFVD is een platform voor politiek geïnteresseerde jongeren die echt iets willen gaan veranderen in Nederland. En dat kan ook, want binnen een jaar hebben we al ruim 4.000 leden en zijn we de op één na van de grootste jongerenorganisaties van NL. Je kan bij JFVD terecht om vrienden voor het leven te maken en jezelf te ontplooien. Bij JFVD komt alles samen: politiek, cultuur en gezelligheid!

Bij JFVD kun je o.a. lezingen van diverse bekende sprekers en academici bijwonen, deelnemen aan trainingen, seminars, debatten, zomer -en winterscholen. Als JFVD-lid (slechts €5 per jaar) krijg je gratis toegang tot veel van onze events, bovendien krijgen leden vaak belangrijke kortingen. Ook krijg je toegang tot exclusieve events zoals een rondleiding door de Tweede Kamer en de mogelijkheid om kennis te maken met de FVD-kamerleden.

Samen gaan we een nieuwe generatie klaarstomen voor een daadkrachtiger Nederland. Wij gaan de grijze eenheidsworst van het partijkartel vervangen door verse mensen met een frisse blik op de toekomst van Nederland. Mensen die niet alleen iets anders willen, maar ook bereid zijn de handen uit de mouwen te steken om dat te realiseren.

Wij gaan de grootste politieke jongerenorganisatie van Nederland worden! Hiervoor is het enorm belangrijk dat zoveel mogelijk jongeren lid worden van JFVD. Maak dus je vrienden, broers, zussen, neven, nichten lid en neem ze mee naar onze events! Lid worden kan hier.

JFVD HUBS

Iedere provincie van Nederland is middels een Hub aangesloten op het hoofdnetwerk. Hubs organiseren events, zijn een centraal punt voor JFVD-leden in de regio en vormen een directe verbinding met de landelijke organisatie.

Lees meer over JFVD Hubs