All inclusive

De prijs bedraagt €150 per persoon en is all-inclusive, dus inclusief vervoer, verblijf, eten en drinken, activiteiten, lezingen, trainingen, feesten en onbetaalbare gezelligheid!
  • Avontuur

    Bezoek een magische locatie met tal van voorzieningen in de Ardennen!
  • Activiteiten

    Daag jezelf uit met activteiten zoals kanoën, bergbeklimmen en nog veel meer!
  • Ontwikkeling

    Volg trainingen, lezingen en ga met elkaar in debat!

Deze zomer is de 4e editie van het fenomenale JFVD zomerkamp. 7 tot en met 12 augustus gaan we met 80 JFVD'ers naar de Belgische Ardennen en jij kan mee!

Het wordt een onvergetelijke week met uitdagende activiteiten - zowel geestelijk als lichamelijk. Ga het water op, beklim de rotsen in de bossen en volg inspirerende trainingen!

Krijg een indruk van het zomerkamp


Het Zomerkamp in 2021 was een onvergetelijke week. 80 JFVD'ers spanden zich in tijdens verschillende activiteiten, volgden trainingen van onze Kamerleden en werden samen één hechte groep.

Iedereen begon als individu; bijna niemand kende elkaar! Maar na een aantal dagen waren onze banden hechter dan ooit. Iedereen heeft vriendschappen voor het leven gesloten en we kijken nog altijd met veel plezier terug op die mooie tijd. Bekijk hier de beelden van vorig jaar en geef je op voor deze zomer!

"Was fantastisch"
"Was fantastisch"
"Was fantastisch"